Дентални услуги

smile При нас може да получите цялостни възстановителни и козметични процедури. Когато ни посетите, ще Ви предложим индивидуален лечебен план, съобразен с Вашите изисквания. А за да елиминираме Вашата тревожност от манипулациите, използваме последно поколение лазер за дентална практика.

Козметична стоматология

• бяла естетика - Освен чрез металокерамични корони, възстановяването може да стане и чрез циркониеви корони. Цирконият замества метала в конструкциите. По този начин се елиминира рискът от чувствителност към различни съставки на метала и се получава максимална естетика.

• червена естетика - Често венците са причина за Вашите притеснения. Чрез нашия лазер се третират успешно формата, контурът и цветът на венеца. Всичко това допринася за доброто Ви самочувствие.

• премахване на бръчки - Много хора се притесняват от бръчките около устните. Този проблем може да бъде решен успешно с нашия лазер.

• фасети - Красива усмивка може да получите и чрез фасети - керамични или фотополимерни. Изработват се специално за Вас и са съобразени с Вашите изисквания за цвят, форма и големина.

• избелване на зъби - Избелването по характер е козметична процедура и като такава тя трябва да бъде проведена индивидуално. Използваме само висококачествени материали и изпитани методи за дълготраен ефект.

Ендодонтия - Това включва лечение на различните заболявания на нерва. Използваме най-модерни техники и материали, а каналите се стерилизират с лазер.

Пародонтология - При пародонтит се разрушава зъбодържащият апарат. Чрез специални лазерни процедури пародонтът може да бъде възстановен и зъбите да се стабилизират и/или да се възстанови загубената кост. Използва се ниско- и високоенергиен лазер.

Лечение на кариес - освен с познатата Ви машинка, зъбите могат да бъдат лекувани и чрез високоенергиен лазер. С него негативните усещания са сведени до минимум.

За възстановяване се използват само високо естетични материали.